Η ιστοσελίδα μας θα είναι σύντομα κοντά σας με ανανεωμένη εμφάνιση και νέες δυνατότητες! 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

210 57 59 497 - 210 51 52 330

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 9:30-15:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:30-14:00 & 17:30-21:00
0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Καλώς ορίσατε στο eshop μας!

Λευκογραμμή

Σχετικά με εμάς

Με αφετηρία το 1983 και αντικείμενο τον εξοπλισμό και την διακόσμηση εσωτερικών χώρων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες, στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής και στο στυλ διακόσμησης που ακολουθείτε.

Έχοντας πλέον συμπληρώσει τριάντα έτη σταθερά ανοδικής πορείας στον χώρο των λευκών ειδών και του υφάσματος, εγγυόμαστε την αμεσότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν για το σπίτι τους το «ιδανικό» από μία ευρεία γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και τιμών σε όλα τα είδη και για όλα τα γούστα!

Στόχος μας είναι μόνο οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες! Βάζουμε όλο μας το μεράκι και την εμπειρία προκειμένου να επιτυγχάνουμε πάντοτε το τέλειο αποτέλεσμα!

Η επιχείρησή μας είναι οικογενειακή υπόθεση κι έτσι είμαστε σε θέση να διατηρούμε προσωπική επαφή μαζί σας. Εξυπηρετούμε τον καθένα από εσάς ξεχωριστά και προσωπικά. Σας ακούμε, σας προτείνουμε, επισκεπτόμαστε, εάν θέλετε, ακόμα και τον χώρο σας προκειμένου να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση!

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των καιρών, συνεχίζουμε την σταθερή αυτή 30ετή πορεία μας και ηλεκτρονικά, ανανεώνοντας το ραντεβού μας και προσφέροντας σας αξιόπιστα προϊόντα – υπηρεσίες σε πολύ ελκυστικές τιμές, με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο μεράκι, την ίδια εμπειρία.

Εμπιστευτείτε μας!!!